Marmara Kariyer Fuarı

26-27 Şubat 2024 tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı İK Ofisi koordinasyonunda ve Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde Marmara Kariyer Fuarı düzenlendi. Paydaş üniversite olarak Marmarakaf’a Koordinatörlüğümüzün organizasyonu ile farklı şekillerde katkı sağladık. Bu kapsamda Yetenek Kapısı üzerinden 3000’e yakın başvuru aldığımız fuara binden fazla öğrenci ve çok sayıda otobüs ile katıldık. Üniversitemizi temsilen açtığımız stantta envanter uygulaması ve CV atölyesi gibi etkinlikler gerçekleştirdik. Ayrıca Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ve Tıp Fakültesi Müzik Topluluğu desteğiyle konserler gerçekleştirdik. Sakarya Üniversitesi İleri Teknolojiler Uygulama Topluluğu da teknoloji araçları ile fuarda yerini aldı.